close
متخصص ارتودنسی
آموزش کامل درست کردن باقلوای گوشت برای ماه رمضان 94

آموزش کامل درست کردن باقلوای گوشت برای ماه رمضان 94

آموزش کامل درست کردن باقلوای گوشت برای ماه رمضان 94/آموزش تهیه باقلوای گوشت ماه رمضان/طرز تهیه باقلوای گوشت/مواد لازم برای تهیه باقلوای گوشت خوشمزه رمضان

 

آموزش کامل درست کردن باقلوای گوشت برای ماه رمضان 94

 

 

 

 

 


باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهتری خوراکی ها

برای سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار :

 

آرد : سه پیمانه

شیر : یک پیمانه

شکر : یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر : دو قاشق چای‌خوری پر

روغن مایع : دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :

 

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید

و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید .

لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان،

و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

 

مواد لازم میان باقلوای گوشت :

 

گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای : نصف فنجان

ذرت : یک فنجان

پیاز :دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوای گوشت :

 

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.

گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.

در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.

کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،

به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود.

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.

خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.

در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

 

 

 

 

به این پست امتیاز دهید.
5 / 0
[ 0 رای ]
[ 0 امتیاز ]
بازدید : 79 بار دسته بندی : آشپزی , تاريخ : پنجشنبه 11 تير 1394 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی