طرز تهیه حمص با ارده | آموزش کامل
حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است
این غذا در کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود
و واقعا اشتها برانگیز و خوش طعم است.
آموزش و طرز تهیه:
ابتدا نخود را با مقداری نمک میپزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن باقی بماند.
سپس نخودها را در دستگاه مخلوط کن میریزیم.
( از مخلوط کن دستی هم میتوان استفاده کرد) کمکم آب نخود ) را میافزاییم
تا نخودها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود.
پوره نخود را در کاسهای ریخته و سیر له شده را هم به آن میافزاییم.
کم کم ارده و آب لیمو ترش را اضافه میکنیم، میچشیم تا
حدی که مطلوب ذائقهمان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین میکنیم.
نکات:
1)حتما نخودها را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید
آنها را یک بار بحوشانی و اب آن را خالی کنید.
۲)بهتر است پوست نخودها را بگیرید تا غذایتان خوشمزه تر شود...